top of page

Nekoliko dana provesti sa lokalnim vodičem zasigurno je najbolje planiranje

Vašeg boravka u Dubrovniku !!!

Dubrovnik starogradska jezgra
Dubrovnik vođenje
Dubrovnik vođenje
Dubrovnik starogradska jezgra
Dubrovnik starogradska jezgra
Dubrovnik starogradska jezgra
Dubrovnik vođenje
Dubrovnik starogradska jezgra
Dubrovnik starogradska jezgra
Dubrovnik starogradska jezgra
Dubrovnik starogradska jezgra
Dubrovnikov svetac zaštitnik
Dubrovnik starogradska jezgra
Dubrovnik starogradska jezgra
Dubrovnik vođenje
Dubrovnik starogradska jezgra
Jeste li već doživjeli odmor tokom kojega ste tek zadnjeg dana otkrili što ste sve propustili posjetiti? Tada je vrijeme da naučite iz svojih pogrešaka i u potpunosti iskoristite Vaš odmor u Dubrovniku!
 
Pogotovo sa lokalnim vodičem ovo nije samo moguće već i zabavno jer nema potrebe listati razne brošure ili gubiti vrijeme pretražujući internetske stranice dok ne pronađete ono što doista i tražite....
 
Iz ovog razloga sam Vam odlučila sastaviti ponudu odnosno prijedlog:
 
Izlet 1 – upoznajmo skupa starogradsku jezgru Dubrovnika
 
Ovo vođenje traje do oko 90 minuta i tokom iste dobivate prve informacije i uvide u ljepote i jedinstvenost ovoga grada.
Predlažem da ovaj pregled poduzmemo odmah pri početku Vašeg boravka – ili odmah na dan dolaska ili sljedeće prijepodne. Ne propustite dobiti prve informacije kako bi se Vaš boravak u Dubrovniku doista u potpunosti isplatio.
 
Izlet 2 – sada je vrijeme za nešto više detalja – povijest trgovačkog centra Ragusa kojega danas nazivamo Dubrovnik.
 
Ovo vođenje traje do oko 3 sata i ovisi o Vašem interesu hoćemo li prošetati gradom i skupa preko zidina, voziti se žičarom do brda Srđ ili čak brodom posjetiti otok Lokrum. 
 
Starogradska jezgra već nudi brojne mogućnosti kao što su posjete crkvama i muzejima, upoznavanje svakidašnjice grada, na lokalnoj tržnici kušati tradicionalne delikatese i domaće voće.... 
 
Sa starogradskih zidina pružaju se jedinstveni pogledi ne samo na i preko zanimljivih gradskih krovova već se vidi i veliki dio okruženja pa si lakše možete dočarati kako i zašto je ovaj grad sagrađen.
 
Sa vrha brda Srđ možete uživati u prelijepim panorama pogledima sa visine od preko 400 metara iznad Dubrovnika – i to na skoro cijelo Dubrovačko područje.
 
Lokrum – nekada otok Benediktinaca danas nudi mogućnost zajedno sa paunovima, kornjačama i zečevima prošetati predivnim vrtovima i tako uživati u čistoj prirodi zelenila i botaničkog vrta otoka.
 
Izlet 3 – Posebna tura organizirana samo prema Vašim interesima
 
Ovisno o tome koliko dugo boravite u Dubrovniku, iskoristite svakako svog lokalnog vodiča za još jednu posebnu turu dizajniranu samo za Vas.
 
Neki prijedlozi bili bi Game of Thrones vođenje, posjeta različitih samostana i muzeja, posjeta novoj luci i šetnja Lapadskom obalom, posjeta gradića Cavtat ili čak područja koji se zove Konavle koji uključuje prelijepu priordu plodnih polja, tradicionalna jela, kušanje domaćih likera i vina regije.
 
Ovaj izlet traje oko 4 sata i kao navedeno Vi odlučujete sa svojim lokalnim vodičem što i kada ćelite posjetiti i upoznati.
 
Cijena iznosi 340 Eura za do 5 osoba, 440 Eura za do 10 osoba i 550 Eura za grupicu do 20 osoba.
Cijena se odnosi na vrijeme koje vodič provodi sa Vama, prijedlog su gore navedena vođenja naravno uključujući sve informacije koje želite i trebate, povijesne značajke, današnji život kao i ideje za cjelokupni boravak u regiji Dubrovnika.
 
Imati vodiča samo za sebe – kojega možete pitati što god želite i još dobijete i odgovore. 
Imati vodiča koji je iz Dubrovnika i poznaje povijest ovoga grada kao i iz prve ruke život kojim ljudi danas ovdje žive.
Imati vodiča koji će Vaše vrijeme ispuniti zanimljivim podacima i informacijama koji Vas doista zanimaju a ne Vam dosađivati brojnim godinama i za Vas beskorisnim podatcima.
 
Zvuči zanimljivo? Radujem se Vašem upitu, Vašoj rezervaciji a pogotovo Vas uskoro pozdraviti u Dubrovniku!
bottom of page